Zo helpt Kerpentier Ongedierte je van ongedierte af

Wat we doen

Hulp nodig bij bestrijding van ongedierte?

Vakkundig, gecertificeerd en diervriendelijk

 • Ongedierte?
 • Bel ons! We zijn 24/7 bereikbaar
 • We inspecteren de situatie en maken met jou een plan van aanpak
 • Bestrijden het ongedierte
 • We geven je advies zodat plaagdieren niet terugkomen

Heb je last van ongedierte als muizen, ratten, wespen, kakkerlakken, houtworm, vogels of andere plaagdieren? Je kunt zelf aan de slag, maar de ervaring leert dat je het probleem niet altijd kan oplossen. Of dat het ongedierte snel terugkomt. Liever snel en vakkundig verlost van ongedierte? Of wil je graag goed advies over de wering van ongedierte? Dan bel je ons. Waarom wij de eerste keus zijn voor ongediertebestrijding en -wering in Sliedrecht en omstreken en ook buiten onze regio?

 • Je kunt ons 24 uur per dag bellen.
 • We werken voor particulieren en bedrijven.
 • We bestrijden én we geven je advies voor de wering van ongedierte.
 • We werken snel en met persoonlijke aandacht.
 • We zijn gecertificeerd.
 • We volgen elk jaar bijscholing, zodat we aan de slag kunnen met de nieuwste bestrijdingstechnieken.
 • We garanderen een verantwoorde bestrijding van ongedierte en hebben daar de certificaten voor.
 • We volgen werkmethoden en procedures die een milieuvriendelijke bestrijding garanderen.
 • We hebben aandacht voor dierenwelzijn.
 • We leveren een gedegen rapportage.

We helpen je snel van ongedierte af in Sliedrecht, maar komen ook graag buiten onze regio in actie. Neem daarom gerust contact op. Ook buiten ons gebruikelijke werkgebied kunnen we je helpen.

“Ik geef liever eerst goed advies, zodat je zelf iets aan het probleem kan doen. Lukt het dan nog niet? Dan sta ik voor je klaar om je van het probleem af te helpen.”

Damiën Kerpentier – eigenaar Kerpentier ongediertebestrijding

Voor welke ongedierteplaag kan ik bij jullie terecht?

Voor elke plaag kun je ons bellen. Van insecten tot vogels en knaagdieren. We weten raad met elk type ongedierte. Weet je niet precies met welk dier of insect je te maken hebt? Dan komen we graag langs voor een inspectie. We beoordelen de situatie en brengen een advies uit. Ook kunnen we dan een kosteninschatting maken. Vervolgens maken we met jou een plan van aanpak.

Ben je benieuwd met welke plaagdieren we ervaring hebben? We hebben zelfs op een vrachtschip tropische mieren bestreden, dus er is weinig ongedierte dat ons pad nog niet heeft gekruist. Uiteraard hebben we ruime expertise in het bestrijden en weren van de meest voorkomende dieren en insecten als ratten, muizen, wespen, kakkerlakken, vlooien, mieren, vogels, houtworm, zilvervisjes en papiervisjes en spinnen. 

“Een wespennest in de achtertuin in augustus, terwijl de kinderen volop buiten speelden. Dat wil je niet. Kerpentier Ongedierte hielp ons snel van het probleem af en gaf tips om wespen voortaan te weren”

Klant uit Sliedrecht

Hoe pakken jullie een ongedierteplaag aan?

Elk plaagdier of insect is anders. Dat betekent dat onze aanpak afhangt van het type ongedierte. Daarom voeren we eerst een inspectie uit om de situatie goed te beoordelen. We kunnen vervolgens een plan van aanpak en kosteninschatting geven.

Oog voor dierenwelzijn

Je kunt er in ieder geval van op aan dat we vakkundig en verantwoord te werk gaan en oog hebben voor dierenwelzijn. Daarnaast werken we milieuvriendelijk en volgens de nieuwste inzichten op het gebied van bestrijden. En bovenal zorgen we dat je snel over kunt tot de orde van de dag. 

Aandacht voor preventie

Heb je contact met ons opgenomen? Dan komen we bij je langs voor een inspectie en brengen we een offerte uit. Afhankelijk van jouw situatie en agenda lossen we het probleem vervolgens zo snel mogelijk op. Daarnaast brengen we een gedegen advies uit om te voorkomen dat het ongedierte terugkomt. 

Hoe voorkom ik een ongedierteplaag?

Ongedierte voorkomen? Er is veel wat je zelf kunt doen. Van het hygiënisch opbergen van voedsel tot het dichten van naden en kieren.  Heb je behoefte aan advies? Dan komen we graag langs voor een grondige inspectie en gedegen advies. Tijdens een inspectie kijken we naar bouwkundige, bedrijfsmatige en hygiënische gebreken die kunnen leiden tot overlast van ongedierte. Vervolgens maken we een plan van aanpak. Op maat, geheel volgens jouw wensen.

Abonnement op professionele bestrijding

De ene keer is een goed advies voldoende, maar in sommige gevallen heb je periodiek hulp nodig om ongedierte te weren. Bedrijven kiezen daarom vaak voor een abonnement, waarin wij zorg dragen voor een omgeving die vrij is van plaagdieren. 

“Van een muizenplaag in een groot bedrijfspand tot tropische mieren. Van een grote kakkerlakkenplaag op een schip tot rattenoverlast bij een particulier: we hebben ervaring met de meest uiteenlopende plaagdieren.”

Damien kerpentier – eigenaar Kerpentier ongediertebestrijding